torstai 21. tammikuuta 2016

Sama vai eri setä?

Äänestys rasistisen vihan syystä tuoti 40 ääntä.  Tuossa ruutukaappaus tuloksesta.


MV on ilmoittanut löytäneensä terroristin YLE:n materiaalin pohjalta. Koska MV samaan aikaan ilmoittaa, että YLE manipuloi ja valehtelee, äänestetään kuka on oikeassa. Tässä alla kurkunleikkaajakuva ja YLE:n videolöytö.  Onko kyseessä sama mies tai eri mies? Olisi hienoa jos luonnehtisit muutamalla sanalla löydöstäsi, voit tehdä sen anonyyminäkin.
Tein kummastakin MV (mustavalkoinen) version ja oikaisin videoklipin pään suoraksi - tasapuolisuuden vuoksi.

Post Scriptum: Varsinaisessa kuvassa oikeanpuoleinen setä roikottaa ISIS taistelijan päätä. Kaivelin verkkoa asian suhteen kun kuvaa katsottuani näytti että parta ja tukka sopi paremmin DAESH:ille. Niin olikin.
Minua ihmetyttää mikis MV ja moni muu rasismisivusto nosti asiasta valtavan metelin, ISIS eli DAESH lienee jokainen kunnon rasistin ylin vihollinen. Jokin tässä ei ole oikein. Miksi tuomitseminen kääntyy nurinniskoin?


5 kommenttia:

Sinkon Jussi kirjoitti...

Oikeanpuoleinen kuva aivan softi, vasen ei niinkään. Jo sen perusteella tuosta on melko vaikeaa mennä vetämään yhtäläisyyksiä. Lisäksi sedillä ovat klyyvarit sangen erilaiset. Toisella suu kapeampi. Leuka erilainen.

Jore Puusa kirjoitti...

Oikeanpuoleinen on softi koska se oli noin nuppineulanpään kokoinen reso ei riittänyt parempaan. Nostettu ylen videolta.

Juha Sinkko kirjoitti...

"Oikeanpuoleinen on softi koska se oli noin nuppineulanpään kokoinen reso ei riittänyt parempaan. Nostettu ylen videolta."

Eli tuon perusteella MV on tehnyt "löydöksensä?? :-D

Jore Puusa kirjoitti...

Justiinsa niin ja klipissä pää oli vinossa ja melkein umpimusta.
Oleellista on että katkaistu pää on ISIS taistelijan.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tuomittiin ehdolliseen ja tämä setä astelee nyt Suomen katuja.