keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Poliisi varkaisssa?

Minua kiinnostaa, onko Helsingin poliisilaitoksen vanhemmalla konstaapelilla Marianne Kiukosella erityislupa varastaa valokuva leijonista Daily Mail lehdestä ja käyttää se profiilissaan? Toki hän on voinut myös maksaa kuvasta, jos niin...näytätkö transaktiosta kuitin, kiitos.-
Tällaisiin meidän pitäisi luottaa niiden 70 lisäksi, jotka saivat virkarikostuomion urkittuaan laittomasti Mika Myllylän kuolinsyytä. Meidän pitäisi luottaa poliisiin, joka antaa ohjeet miten pakolaisia pitää välttää ja poistua heidän läheltään. Meidän pitäisi luottaa näihin Aarnioihin ja ties moneenko hänen kanssaa pohjaan palaneeseen polisiin.
Pitää luottaa JOUHA:n miehiin kun he liikkeelle lähtiessään puhuvat, miten nyt hakataan paskat ulos kommareista. Pitäisi luottaa poliisiin, joka fasisteja suojellakseen ampuu silmään rauhallista mielenosoittajaa. Pitäisi luottaa tähän Mariannepolisiin joka halaa virtuaalisesti verkon pahinta saastaa Janistkinia, jonka jäljiltä kymmenet lapset on koulukiusattu hajalle. Pitäisi luottaa siihen polisiin, joka vierelläni sanoo miekkarissa: "saatanan rullahuulet".
Pitäisikö minun luottaa niihin poliiseihin jotka 40 vuoden aikana ovat aina hankaloittaneet työtäni, tönineet ja pilkanneet, kun olen tummempi ja isonenäisempi kuin kantasuomalaiset. Pitäisikö luottaa poliisiin, joka ei tutki rasisteista tehtyjä ilmoituksia, koska on resurssipula, resursseja riittää kyllä vasemmiston tutkimiseen.
Näitä tarinoita riittää. Minä en luota...mutta sinä saat toki luottaa.
Oikeistolaisessa maassa oikeistolaiset poliisit.

 

Ei kommentteja: