perjantai 8. huhtikuuta 2016

Janitskinin rikokset suomalaista yhteiskuntaa ja median vapautta kohtaan kiihtyvät

Kuin uhmaten tai nauttien kuvitellusta koskemattomuudestaan Janitskin hyökkää kaikkia niitä vastaan, jotka eivät toimi hänen kapean kulttuurikäsityksensä mukaan. Tuntuu kuitenkin siltä, että nämä hyökkäykset ja disinformaatio ovat muualta johdettuja. Entinen jääkiekkomaalivahti ei  oma-aloitteisesti pystyne maamme median rakenteiden horjuttamiseen.
-
Lehtikuvaaja Jukka Lehtinen on kuvannut HS tilauksesta yllä olevasta henkilöstä osittaisen alastonkuvan HS kuukausiliitteeseen, palstaan, jossa noudatetaan samaa kuvausmallia vuodesta toiseen. Uskaltaako kukaan siihen enää mukaan? Rasistinen media ottaa kuristusotteen niistä, jotka toimivat journalististen sääntöjen mukaan.
-
Janitskin varastaa ao. kuvan häikäilemättä ja kirjoittaa siihen uuden kuvatekstin ja jättää viereen kuvaajan nimen, ikäänkuin hän olisi kuvannut Janitskinin tilauksesta.
Yhä useammin haastateltavat kieltäytyvät kuvatuksi tulemisesta, koska pelkäävät joutuvansa jonkun rasistisen vihamedian sivuille häväistäviksi.
Tämä vaikuttaa suoraan kuvaajien toimeentuloon. 
Tätäkö Janitskin haluaa, hän saa jo aikaan silmitöntä koulukiusaamista, nyt hän alkaa vaikuttaa täysin syyttömien freekuvaajien toimintaan. Tätäkö me journalistit haluamme tulevaisuudelta? Tällekö poliisi ja journalistiliitto antaa hiljaisen hyväksymisen?
-

Ovatko freekuvaajat muka jotenkin syyllisiä siihen, että Janitskinin Absolut lehti vuonna 2002 loppui alkuunsa ja lehdestä laskettiin mediassa leikkiä. 
Janitskinin kosto on ilmiselvä ja tarkoitushakuinen.
-
Samana päivänä jo toinen ©rikos. MV selvästi testaa nyt -voiko se jatkaa vapaasti ja entistä törkeämmin suomalaisen yhteiskunnan kimppuun käymistä.  MV varastaa  Anna Kontulan alastonkuvan ja kytkee sen insestijuttuun.------------------------------------------------


Nimettömiä ja tarkistamattomia kommentteja ei julkaista, koska kyseessä olevaa SOME materiaalia MV sivustolla julkaisee väkivalta- ja huumerikollinen.

Ei kommentteja: