maanantai 4. huhtikuuta 2016

Lisää disinformaatiota

MV / Janitskin kirjoittaa Petteri Orpon ja sisäministeriön suunnitelmista "kevään ahdisteluaaltoa" varten.
Kuvittaakseen juttunsa Janitskin varastaa siihen kaksi kuvaa.
Ensimmäinen kuvapari on NewYorkissa 2010 ( toisten tietojen mukaan 2008?) pidetyista katu RAVE bileistä, joissa tapahtuneesta muuntohuumeiden laajasta käytöstä seurasi useita kuolemantapauksia ym. Taustalla oleva henkilö on jamaikalainen ja kyseessä on aviopari. Toki sekin on paha asia rotupuhtautta vaalivalle Janitskinille.
Jos analysoit kuvaa, näet miten naisen käsi pitää nenästä kiinni, suora rasistinen viittaus hänen takanaan olevaan henkilöön, naisen ilme on muutettu pelokkaaksi. 
Korjasin ilmeen alemmassa kuvassa yli 700 web hitin joukosta löytämäni originaalin kaltaiseksi.
-
Janitskin varastaa usein myös -60 luvun rasistisista elokuvista propagandistisia kuvia. Toki hän ei näitä itse keksi, vaan maailmalla on satoja rasistisia väkivaltasivustoja, jotka keräävät kuvamateriaalia ja jakavat sitä keskenään. ( yllättävän monta puolalaista ja unkarilaista sivustoa)Valitettavasti en löytänyt kuvaajan eli @ holderin nimeä.
-
Alemmalla kuvalla Janitskin aloittaa jutun.
Siinä kymmeniä vuosia vanha propagandakeino, aiemmassakin päivityksessäni avattu ihonvärin tummentaminen. Tätä käytettiin jo Algerian sodan aikana kun Algessa tapahtuneiden joukkomurhien tekijöiksi koetettiin lavastaa arabeja, vaikka tekijät olivat Pieds Noires, ns "mustajalkoja" eli Algerian ranskalaisia, joiden alkuperä olivat juutalaiset ja kristyt, jotka muuttivat Ranskan protektoriaattiin 1900 luvun alussa..
-
Kuvien manipulointi ja tarkoitushakuinen rinnastaminen on ikivanha keino propagandisteille. Göbbelsin käsissä tätä jalostettiin tehokkaasti -30 luvun Saksassa. Irvistävä juutalaiskarrikatyyri ja kuva kristystä pikkulapsesta asetettiin rinnakkain ja jutussa kerrotiin juutalaisten tekemästä "pikkulasten syönnistä". Tietty kansanosa Saksassa ei kyseenlaistanut dissinformaatiota. 
Sama  toimii Suomessa. Kouluttamattomat ihmiset kokevat kuvaparimetodin täydeksi todeksi. Mainosmaailma käyttää tätä keinoa jatkuvasti

Nimettömiä ja tarkistamattomia kommentteja ei julkaista, koska kyseessä olevaa SOME materiaalia MV sivustolla julkaisee väkivalta- ja huumerikollinen.

Ei kommentteja: