lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kuvakaappauksia helvetistä

Julkaisen jatkossa tässä minulle lähetettyjä kuvakaappauksia MV:stä ja RajatKiinniryhmästä.
Useat toimittajat tutkivat kommenttipalstojen henkilöiden taustoja ja rikoksia, heiltä saan joskus julmimpia ruutukaappauksia, ns "vaihtureina" Kukaan ei kuitenkaan jaksa jatkuvasti lukea rasistista saastaa, jota näillä sivuilla kirjoitetaan. Koska olen journalistiliiton jäsen, minua koskee lähdesuoja ja ehdoton vaikeneminen 
lähteestä .
-
MV on noin vuoden aktiiviaikanaan tuhonnut hyviä ihmisiä tässä maassa ihan liikaa.
Janitskin on voinut toimia maanpetoksellisesti kotimaataan kohtaan rauhassa - koska poliisi antaa hänen rikollisen toimintansa jatkua puuttumatta siihen, rikosilmoituksia MV:tä kohtaan ei tutkita. ( miksi??? )
-
Se raja, jonka jälkeen MV:n solvaamat ja uhkailemat eivät enää jaksa, vaan ryhtyvät lain mukaisiin toimiin --- lähenee vääjäämättä. Jossain vaiheessa poliisin on pakko tutkia ja syyttäjän syyttää, kun Janitskin ylimielisyydessään astuu liian isoille varpaille.
-
Minun tuttavapiiristäni on MV lehden Ilja Janitskinin saldo yhden masentuneen itsemurha.
Yksi lapsi on joutunut kotiopetukseen, koska ei uskalla enää mennä huorittelun takia kouluun ja toinen lapsi joutui 
vaihtamaan koulua Janitskinin solvattua hänen isäänsä. Lapset oppivat vanhemmiltaan nopeasti "suvakkihuoran" hokemisen koulun pihalla.
Kotiopetuksessa olevan valokuvan Janitskin varasti lapsiprostituutiojuttuun ja sai aikaan pienelle ihmiselle suuren tuskan.
-
Pekka Heikkinen ja Anne Fabritius MV lehdestä ovat mahdollisesti todellisia henkilöitä.
Kummankin kommentti alla on selkeä kunnianloukkaus. Pekka Heikkinen uhkaa lisäksi tappaa kansanedustajan. Poliisi ei tee mitään. On syytä muistaa että webmedian kommenttipalstat ovat päätoimittajan vastuulla ja Janitskin on ilmoittautunut MV:n päätoimittajaksi.
-
Miten sitten tappouhkauksiin ja erittäin törkeisiin ja jatkuviin kunnianloukkauksiin pitäisi suhtautua ja mitä niille voi tehdä? Tätä mietii joukko kollegojani juuri nyt.
Monet ovat sitä mieltä, että tappouhkauksia jakaneiden työpaikoille ja lähipiiriin täytyy välittää tieto siitä, mitä heidän työntekijänsä tai perheenjä'enensä tekee syyttömille ihmisille webissä.
-
Koska tiedän ainakin kahden johtavassa asemassa olevan poliisin lukevan tätä, toivon että mietitte asiaa myös, lähinnä --- koska joku solvattu saattaa jo olla saanut tarpeekseen ja vastaa ns. samalla mitalla, eli aikaansaa esimerkiksi jonkun uhkailijan erottamisen työstään.
-
Miksi minä olen mukana tässä? Tiedän koulukiusaamisen jättämän tuskan ja tiedän miten Ilja Janitskinin teon tuhoama pieni tyttönen kärsii juuri nyt. Siksi.
Nimettömiä ja tarkistamattomia kommentteja ei julkaista, koska kyseessä olevaa SOME materiaalia MV sivustolla julkaisee väkivalta- ja huumerikollinen.

Ei kommentteja: