sunnuntai 28. helmikuuta 2016

MV:n medialukutaito

MV:n omistaja, venäläinen pikkurikollinen ja narkomaani ( tuomio kokaiininkäytöstä ) Ilja Janitskin ilmoittaa aloittavansa MV lehdessä medianlukutaidon opettamisen!
Tervetuloa alalle, olen median aukilukemista tehnyt jo parikymmentä vuotta. Tässä alla esimerkki MV:n mediaosaamisesta.
-
Kyseessä on  väite valokuvan väärentämisestä ja MTV:n uutisten niinmuodoin tekemästä valehtelusta. "Tutkiva journalisti " on huomannut, että yöllä valkoisen miehen kädet ovat tummemmat kuin päivällä. Tämä oivallus saa MV:n  pitämään yöllä käveleviä valkoisia miehiä mustina.
Kun kuvan ottaa PS:n  ja avaa sen tukkoisia sävyjä siten, että julisteen pohja on ns. valkoinen (eli tässä laitan sille arvon D=0,10) niin kädet vaalenevat ihan meikäläisen käsien näköiseksi tai vaalemmiksi.
-
Medianlukemisessa pitää tietää ja osata paljon.Luulenkin, että kyseessä on median lukeminen siten - kuin 17500€ ulosottonsa Suomessa maksamatta jättänyt venäjän mamu- Janitskin toivoo asioiden olevan oman tulonmuodostuksensa takia.
Tässä oli vain yksi sadoista harhaanjohtamisyrityksistä, joskus vielä jaksan MV:tä katsoa ja heti näitä tarttuu haaviin useita.


------------------------


Ei kommentteja: