keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Lisää kuiskauksia raiskauksista

Teemugaten tunnelataus perustuu kumipalaa kaukalossa työkseen tönineen Selänteen tekstiin: ”Ystäväni tytären raiskasivat maahanmuuttajat”.
Toimittajakollegat ovat koettaneet selvittää, onko tuota tapahtunut, missä se on tapahtunut, kuka on raiskaaja, onko rikosilmoitusta tehty tai tuomiota annettu..jne. Selänne linnoittautuu hiljaisuuteen. Kuka tahansa voi tehtailla raiskausväitteitä, mutta hän joka on todella raiskattu, hyvin harvoin haluaa repostella tekoa somessa, koska Suomen naisvihamielisessä ilmapiirissä raiskatun katsotaan olevan osasyyllinen.
-
Kun menee MV eli MeidänValheet mediaa tutkimaan löytyy kymmeniä tekstejä, joissa on itse tultu raiskatuksi tai ainakin läheinen. Niiden kirjoitustyyli on usein sama. Tarina on facebookista ja  että profiili on tarkistettu, se on uskottava ja siksi totta. Kun kirjoittajan hakee esiin, on profiili useimmiten ns tyhjä..eli ostettu.
-
USA:ssa -20 ja -30 luvuilla tapahtunut lynkkausvyöry perustui nimenomaan raiskausyytteisiin. Mustia hirtettiin suuret määrät katupartioiden toimesta. Yksi case on blogin alussa otsikkokuvana.
-
Kun vierasta valtiota horjutetaan, pyritään luomaan kuva -että sen viranomaiset eivät hallitse tilannetta. Se on psykologisen sodankäynnin yksi muoto. Toimii kaunaisille hyvin. Mitä enemmän luen viittä -kuuta rasistista vihasivustoa, sen enemmän näyttää siltä, että jokin ulkomainen tekijä pyrkii hajottamaan maatamme.
-
Raiskaushan on feikkinä tarinaan perustuva rikos. Olemattoman raiskauksen voi ilmoittaa vaikkapa viikko tapahtuman jälkeen, jolloin henkilöstä ei enää saada DNA:ta tai vaginasta nähdä penetraatiovammoja. Silloin oikeus joutuu katsomaan kertiojan uskottavuutta. Yleensä rotu merkitsee oikeudelle enemmän kuin faktat.
-
Raiskaus perustuu tuhansia vuosia vanhaan (antropologienkin paljon heimoissa tutkimaan) käytösmalliin, jonka mukaan uros katsoo omistavansa naaraan. Jos naarasta käyttää toinen uros, hän koskee omistusoikeuteen. Naaraan kipu ja häpeä ei urokselle merkitse mitään, vaan varkaus.
Naisen hallintaan ja tarpeeseen jatkaa omaa geeniperimää saattaa perustua uroksen peniksen muotokin. Sen ( kärjen muoto) on tarkoitus vetää/kaapia pois edellisen uroksen spermaa -- saaden aikaan imevä tyhjiö vaginaan.
http://www.salon.com/2010/06/27/sex_at_dawn_interview/
-
Yhteiskunnan miesväestöä demoralisoi naisten raiskaaminen, kun sen tekee vahvempi populaatio. Neuvostosotilaiden suorittamat valtavat raiskausaallot toisen maailmansodan loppuvaiheessa Preussissa ja itäisen Saksan alueilla perustuivat tarkoitukselliseen, suunniteltuun demoralisointiin. Samasta on kyse nyt, raiskaamispelon ylläpito perustuu tarpeeseen demoralisoida suomalaisia, jotta yhteiskunta tulee epästabiiliksi.
Siinä Venäjä on onnistunutkin, käyttämällä vihasivustoja..
-
Alla kaksi kuvaparia, normatiivinen kuvankäyttövakio, kun pyritään demonisoimaan rotu. Katso kuvaparia rauhassa ja ole sitten rehellinen. Kumpi kuvapari tuntui pahemmalta?
Mieti - mistä se johtuu. Uskotko siihen, josta pidät eniten vai pystytkö olemaan neutraali ja arvottamaan asioita vain substanssiperusteella?

Kuvat common license, © ottajiensa.

Post scriptum..raiskaus on törkeä rikos, joka tuhoaa ihmisen seksuaalisuuden ja itsetunnon -- jopa lopullisesti. Niin tekee vakava koulukiusauskin, jota nyt ilmenee paljon kun MV:n ”suvakkihuoranlapsi” on alakoulun suosituimpia solvauksia. On MV siis jotain todellista jo saanut aikaankin, eli hätää ja tuskaa koululapsissa, mutta MV on saanut myös aikaan vääriä ilmiantoja, jotka saattavat myös tuhota jonkun elämän.

2 kommenttia:

Juha Sinkko kirjoitti...

Kumpikaan kuvapari ei herätä enää mitään huomioita. Kaikki onnjo nähty. Minun pitäisi olla huolestunut ?

Jore Puusa kirjoitti...

Hm..kyllä minulla herää tuntemuksia kun koetan katsoa mahdollisimman rehellisesti.